پرش به محتوا

وقوع ۱۹۴ حادثه و حریق در سمنان؛ ۱۴۴ نفر امدادرسانی شدند

    وقوع ۱۹۴ حادثه و حریق در سمنان؛ ۱۴۴ نفر امدادرسانی شدند

    سمنان-‌ رئیس سازمان آتش نشانی سمنان از وقوع ۱۹۴ حادثه و حریق طی خرداد ماه سال جاری در سمنان خبر داد و گفت: طی این بازه ۱۴۴ نفر امداد رسانی شدند.

    ​ 

    علی صباغی در گفت‌وگو با ، با بیان اینکه طی بازه خرداد ماه سال جاری مأموران سازمان آتش نشانی سمنان به ۱۹۴ حادثه و حریق رسیدگی کردند، ابراز داشت: در این حوادث ۱۴۴ نفر زن و مرد نجات داده شدند.

    وی با بیان اینکه از این تعداد ۵۴ مورد حریق اتفاق افتاده است، افزود: ۲۵ مورد از این آتش سوزی‌ها مربوط به معابر و ساختمان‌های متروک و ضایعات بوده است.

    رئیس سازمان آتش نشانی سمنان بابیان اینکه ۹ مورد از این حوادث را آتش سوزی منازل مسکونی و واحدهای تجاری در بر دارد، ابراز داشت: ۱۰ مورد دیگر آتش‌سوزی ها در خارج از محدوده پوشش داده شدند.

    صباغی با بیان اینکه مأموران آتش نشانی سمنان در ۱۴۰ عملیات حادثه حضور داشتند، تصریح کرد: بیشترین تعداد این اتفاقات با ۱۰۳ مورد مربوط به گیر افتادن افراد در اماکن و آسانسور بوده است.

    وی با بیان اینکه ۲۰ مورد گرفتن حیوانات موذی دیگر موردی که آتش نشان‌ها در آن حضور داشتند، افزود: تصادفات رانندگی در رده بعدی این حوادث قرار دارد.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *