پرش به محتوا

جشنواره فجر در سینماهای مشهد به سانس فوق العاده رسید

    جشنواره فجر در سینماهای مشهد به سانس فوق العاده رسید

    مشهد- مسئول سینمایی و سمعی – بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: یک سانس فوق العاده در روزهای ۲۰ تا ۲۲ بهمن ماه به سینماهای مشهد اضافه شد.

    ​ 

    به گزارش خبرگزاری مهر، سوسن محمدزاده اظهار کرد: یک سانس فوق العاده در روزهای ۲۰ تا ۲۲ بهمن ماه به سینماهای میزبان بیست و سومین جشنواره فیلم فجر در مشهد اضافه شد. براین اساس سینما هویزه در ساعت ۲۱ روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه به ترتیب فیلمهای «زنده شور»، «اسکورت» و «نیم شب» را به نمایش می گذارد.

    مسئول سینمایی و سمعی – بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی بیان کرد: سینما آفریقا (سینما رسانه) نیز در ساعت ۲۱:۳۰ روزهای دوسنبه، سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری به ترتیب فیلمهای «آرامبخش»، «قایق سواری در تهران» و «اسکورت» را اکران می کند.

    وی خاطر نشان کرد: طبق برنامه اعلام شده، پیش از این سینماهای هویزه و آفریقا در دو سانس فیلمهای چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر را به نمایش می گذاشتند که جدا از سانس فوق العاده، برنامه نمایش فیلم‌ها طبق برنامه تا ۲۲ بهمن ماه اجرا خواهد شد.

     

     

    منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *