پرش به محتوا

رسیدگی به ۱۸۹ شکایت در خصوص تخلفات مدارس خراسان رضوی

    رسیدگی به ۱۸۹ شکایت در خصوص تخلفات مدارس خراسان رضوی

    مشهد- رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخ‌گویی به شکایات آموزش‌وپرورش خراسان رضوی از رسیدگی به حدود ۱۸۹ شکایت معلمان و اولیا درباره تخلفات مدارس استان خراسان رضوی خبر داد.​ 

    به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین غفوری ظهر چهارشنبه در نشست خبری ویژه روز معلم با اشاره به ابلاغ سه فقره بخشنامه از سوی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان، اظهار کرد: تمام مدارس استان موظف شده‌اند نحوه عملکرد خود را با این بخشنامه‌ها تطبیق دهند و کلاس‌ها تنها به‌صورت مجازی برگزار شود.

    رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخ‌گویی به شکایات آموزش‌وپرورش خراسان رضوی با اشاره به مصوبه شورای تأمین استان درباره مدارس روستایی کم‌جمعیت افزود: در ابتدا مقرر شده بود کلاس‌های چندپایه روستایی با حضور چندساعته معلم پوشش داده شود، اما با تأکید مقام عالی استان مبنی بر ضرورت رعایت کامل مصوبه‌ها، تصمیم بر این شد که هیچ کلاس حضوری برگزار نشود.

    وی ادامه داد: مدارس تنها باید محیط را در طول روز باز نگه دارند تا در صورت نیاز، معلمان بتوانند از فضای کلاس برای ارتباط مجازی استفاده کنند یا اولیا برای پیگیری پرونده تحصیلی فرزندشان مراجعه کنند؛ اما برگزاری کلاس حضوری یا حتی امتحانات میان‌ترم و کلاسی به‌هیچ‌وجه مجاز نیست.

    غفوری با بیان اینکه برخی مدارس با تجمیع کلاس‌ها سعی در برگزاری حضوری داشتند، تأکید کرد: با حضور کارشناسان ارزیابی و دریافت شکایات متعدد، به مدیران تذکر داده شد که این اقدام خلاف مقررات است و باید فوراً متوقف شود.

    رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخ‌گویی به شکایات آموزش‌وپرورش خراسان رضوی از دریافت شکایات گسترده‌ای خبر داد و گفت: در مجموع حدود ۱۸۹ مورد شکایت از طریق سامانه‌های مختلف و تماس تلفنی ثبت و رسیدگی شده که بخشی از آن مربوط به دعوت معلمان برای حضور در کلاس و بخشی مربوط به درخواست اولیا برای بازگشت حضوری بوده است.

    وی افزود: فرم نظرسنجی وزارتی نیز در چهل‌وهشت منطقه و ناحیه آموزشی بین اولیا توزیع شده و تمام اقدامات مدارس به‌صورت لحظه‌ای رصد می‌شود.

    غفوری بر اهمیت هماهنگی مدیران با سیاست‌های ابلاغی تأکید کرد و گفت: امیدواریم با اجرای دقیق مصوبات و بخشنامه‌ها، کیفیت‌بخشی آموزشی که از دغدغه‌های اصلی مدیرکل آموزش‌وپرورش استان است، چه در فضای مجازی و چه در ادامه مسیر آموزشی کشور، محقق شود.

      منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *