پرش به محتوا

برنامه‌های هفته مسجد با محوریت «محله محوری» در همدان برگزار می‌شود

    برنامه‌های هفته مسجد با محوریت «محله محوری» در همدان برگزار می‌شود

    همدان- مدیر قرارگاه شهرستانی مساجد همدان گفت: برنامه‌های هفته جهانی مسجد در این شهرستان با محوریت الگوی «محله محوری» طراحی شده تا مساجد به قرارگاه واقعی حل مسائل محلات تبدیل شوند.​ 

    به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین یاسر مظاهری با اشاره به ماموریت بنیاد هدایت در تعالی شبکه امامت اظهار کرد: امروز دیگر نمی‌توان مسجد را فقط به عنوان یک مکان عبادی دید بلکه مسجد هسته بنیادین جامعه اسلامی است که باید با شناخت دقیق زیست‌بوم هر محله از ویژگی‌های جمعیتی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی گرفته تا چالش‌های واقعی مردم به کانون خودسازی، جامعه‌پردازی و نشر خدمت و محبت تبدیل شود.

    وی ادامه داد: براساس سیاست‌های قرارگاه ملی مسجد، برنامه‌های امسال همدان بر دو اصل اساسی تبیین و فعال‌سازی کارکردهای نه‌گانه مسجد در ابعاد تمدنی و حرکت به سمت محله‌محوری واقعی به جای برنامه‌های کلی و یکسان برای همه مناطق استوار است.

    مدیر قرارگاه شهرستانی مساجد همدان بیان کرد: هر مسجد باید ظرفیت‌ها، اولویت‌ها و مسائل خاص پیرامون خود را با مشارکت امام جماعت، حلقه‌های میانی، معتمدان محل و گروه‌های مردمی شناسایی کند و سپس با هم‌افزایی ظرفیت‌های محلی و دستگاه‌های مسئول پیگیری هدفمند تا دستیابی به نتیجه ملموس انجام دهد.

    وی تاکید کرد: در یک محله ممکن است مسئله اصلی تقویت پیوندهای خانوادگی و کاهش آسیب‌های اجتماعی باشد و در محله‌ای دیگر اشتغال جوانان، حمایت از تولید دانش‌بنیان محلی، فعالیت‌های فرهنگی برای جذب نوجوانان یا توانمندسازی اقتصادی خانواده ها در اولویت قرار گیرد.

    اجلاسیه مساجد در همدان برگزار می‌شود

    حجت الاسلام مظاهری ادامه داد: یکی از برنامه‌های محوری هفته جهانی مسجد در همدان برگزاری اجلاسیه تخصصی ارکان اجرایی مساجد است که این رویداد پنجشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۵ از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح با حضور سخنرانان ملی در سالن اجتماعات استانداری همدان برگزار می‌شود.

    وی هدف از برگزاری این اجلاسیه را ایجاد فهم مشترک و هم‌افزایی میان امامان، هیئت امنای مساجد، حلقه‌های میانی و فعالان مسجدی دانست و گفت: در این نشست ملی-استانی بر تبیین الگوی مسجد جامعه‌پرداز، روش‌شناسی ورود مساجد به فرایند احصا و حل مسئله محلات، تقویت نقش راهیاری و توانمندسازی ارکان اجرایی تمرکز خواهد شد.

    حجت الاسلام مظاهری بیان کرد: تحقق مسجد به عنوان قلب تپنده محله و پایگاه تمدن‌سازی در گام دوم انقلاب نیازمند آن است که همه ارکان در یک راستا حرکت کنند. وقتی امام، هیئت امنا، معتمدان و جوانان مسجد به ادبیات واحدی از ماموریت محله‌محوری برسند، مسجد در کنار محوریت عبادت اما نه تنها نمازخانه، بلکه قرارگاه حل مسائل واقعی مردم، مرکز نشر محبت و کانون تحول فرهنگی-اجتماعی محلات خواهد شد.

    وی خاطرنشان کرد: روز جهانی مسجد نیز جمعه ۳۰ مردادماه است و برنامه‌های هفته جهانی مسجد در سطح شهرستان همدان تا پس از این روز ادامه خواهد داشت.

      منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *