پرش به محتوا

تشدید نظارت‌ها و برخورد قضایی با تخلفات هشت‌گانه نانوایی‌ها

    تشدید نظارت‌ها و برخورد قضایی با تخلفات هشت‌گانه نانوایی‌ها

    یاسوج-معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، از برخورد قاطع با تخلفات نانوایی‌ها از جریمه دو برابری تا ابطال پروانه خبر داد.​ 

    به گزارش خبرنگار مهر، سید احسان عسکری عصر دوشنبه در نشست کارگروه آرد، نان و گندم استان با اشاره به دریافت نامه‌ای از وزارت کشور، از ارسال تخلفات هشت‌گانه به تعزیرات حکومتی خبر داد و گفت: بر اساس تعداد تخلفات ثبت‌شده و متناسب با آیین‌نامه از حداقل دو برابر جریمه تا ابطال پروانه برای متخلفان تصمیم‌گیری خواهد شد.

    وی در خصوص نانوایی‌های مشمول سهمیه عشایر اظهار داشت: با مدیریت فرمانداران در شهرستان‌ها جلسات پایش برگزار می‌شود تا افرادی که در زمره عشایر نیستند از فهرست خارج و عشایر جامانده به لیست اضافه شوند و مازاد سهمیه نیز در اختیار فرماندار قرار می‌گیرد تا به نانوایی‌های نیازمند در حوزه مدیریت همان شهرستان اختصاص یابد.

    معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر ساماندهی نانوایی‌های آزادپز، تصریح کرد: این مراکز ملزم به دریافت کارتخوان بانکی هستند و از امروز فروش نان بدون دستگاه پوز یا کارتخوان بانکی کاملاً ممنوع و محدود خواهد شد.

    وی با اشاره به ممنوعیت “پخت دو نان در یک نان”، افزود: ادغام خمیر دو نان و عرضه آن به قیمت دو نان ممنوع است، چراکه علاوه بر تضییع حقوق مصرف‌کننده، بار روانی منفی برای جامعه ایجاد می‌کند و به زحمات نانوایان لطمه می‌زند.

    عسکری تأکید کرد: نانوایی‌هایی که مجوز آرد یارانه‌ای دارند به هیچ وجه حق استفاده از آرد آزاد را ندارند و هیچ شخص و خانواده نزدیک وی نیز مجاز به فعالیت هم‌زمان در دو بخش آزادپز و یارانه‌ای نخواهد بود تا زمینه بروز تخلف و فروش آرد یارانه‌ای به قیمت آزاد از بین برود.

    وی اولویت اصلی این طرح را تشدید نظارت‌ها دانست و از دستگاه‌های جهاد کشاورزی، صمت، اصناف، تعزیرات حکومتی و بسیج اصناف خواست نظارت‌های میدانی را افزایش دهند.

    معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به کیفیت مطلوب نان در استان گفت: با وجود کیفیت خوب نان در یاسوج و کهگیلویه‌ و بویراحمد، متأسفانه در برخی رسانه‌ها برعکس نشان داده می‌شود که همین امر لزوم توجه بیشتر به نظارت را دوچندان می‌کند.

    وی اعلام کرد: تصمیم‌گیری در خصوص آرد و نان منحصراً در شورای آرد و نان شهرستان‌ها به ریاست فرماندار انجام می‌شود و مصوبات شهرستان‌ها برای اجرایی شدن باید از طریق نشست استانی پیگیری و به تأیید نهایی برسد.

      منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *