آسوشیتدپرس در گزارش فاش کرد که ترامپ معتقد است، مقامات عمان در جریان مذاکرات با ایران بر سر کنترل تنگه هرمز، امتیازات بیش از حدی به تهران دادهاند.
به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از برخی منابع آگاه اعلام کرد که دولت دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا معتقد است که مقامات عمان در جریان مذاکرات با ایران بر سر کنترل تنگه هرمز، امتیازات بیش از حدی به طرف مقابل (تهران) دادهاند.
بر اساس این گزارش، ایالات متحده با شماری از توافق های صورت گرفته میان ایران و عمان مخالف است. واشنگتن به ویژه از توافق مربوط به کنترل مشترک دو کشور بر ورود و خروج شناورها در تنگه هرمز و همچنین دریافت عوارض تردد از مالکان کشتی ها ناراضی است.
به گزارش آسوشیتدپرس، کاخ سفید بر این باور است که عمان در مذاکرات خود با ایران، موضعی به اندازه کافی قاطع اتخاذ نکرده است.
این در حالیست که بر اساس اعلام خبرگزاری تاس، ترامپ در تاریخ ۱۷ اوت ضمن ابراز نارضایتی از اقدامات عمان، تهدید کرد که اگر این کشور مانعی بر سر راه حل و فصل مناقشه میان ایران و آمریکا ایجاد کند، آن را «بهشدت بمباران خواهد کرد.»
منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه
