پرش به محتوا

تأمین کالاهای اساسی در روستابازار کرمانشاه ادامه دارد

    تأمین کالاهای اساسی در روستابازار کرمانشاه ادامه دارد

    کرمانشاه – معاون اقتصادی استانداری کرمانشاه بر تداوم تأمین و توزیع کالاهای اساسی و گسترش عرضه این اقلام در نقاط مختلف استان تأکید کرد.​ 

    به گزارش خبرنگار مهر، حسن رستم‌زاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه، سعید کریمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، باقرخانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، صفایی مدیر تعاون روستایی استان و جمعی از مدیران استانی عصر پنجشنبه ۲۹ مردادماه از روستابازار شهر کرمانشاه بازدید کردند.

    این بازدید با هدف بررسی روند تأمین و عرضه کالاهای اساسی از طریق شبکه تعاون روستایی و در راستای تأکید استاندار کرمانشاه بر تأمین نیازهای ضروری شهروندان انجام شد.

    در جریان این بازدید، ظرفیت‌ها و عملکرد روستابازار کرمانشاه به عنوان یکی از مراکز عرضه مستقیم کالاهای اساسی و تنظیم بازاری مورد بررسی قرار گرفت و نحوه ارائه اقلام مورد نیاز مردم با قیمت‌های مناسب و تعاونی ارزیابی شد.

    رستم‌زاد در این بازدید با قدردانی از اقدامات شبکه تعاون روستایی استان در زمینه تأمین امنیت غذایی، بر استمرار تأمین و توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم تأکید کرد و خواستار افزایش تنوع اقلام و توسعه شبکه توزیع در سایر نقاط استان شد.

    صفایی نیز با اشاره به آغاز توزیع سیب‌زمینی تنظیم بازاری از سه‌شنبه ۲۰ مردادماه، گفت: این محصول در شهر کرمانشاه در روستابازار واقع در بلوار کشاورز، جنب مدیریت تعاون روستایی استان، به صورت ثابت عرضه می‌شود.

    وی افزود: علاوه بر روستابازار کرمانشاه، سیب‌زمینی تنظیم بازاری به صورت سیار در محله‌های دولت‌آباد، میدان آزادی، الهیه و ظفر و همچنین در روستابازارهای شهرستان‌های گیلانغرب و روانسر توزیع می‌شود.

    مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه با بیان اینکه عرضه این محصول با هدف کنترل نوسانات قیمتی و حمایت از مصرف‌کنندگان انجام می‌شود، اظهار کرد: سیب‌زمینی تنظیم بازاری با قیمت هر کیلوگرم ۶۶ هزار تومان در اختیار شهروندان قرار می‌گیرد.

    صفایی خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند برای تهیه سیب‌زمینی تنظیم بازاری با کیفیت مناسب و قیمت مصوب به مراکز تعیین‌شده مراجعه کنند.

    وی در پایان با اشاره به تأثیر عرضه سیب‌زمینی تنظیم بازاری بر کاهش قیمت این محصول در بازار، گفت: طی روزهای اخیر آثار این اقدام در کاهش قیمت سیب‌زمینی مشاهده شده و توزیع این محصول تا زمانی که بازار به آن نیاز داشته باشد، ادامه خواهد داشت.

      منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *