پرش به محتوا

گروه‌های جهادی کهگیلویه و بویراحمد در دفاع و محرومیت‌زدایی درخشیدند

    گروه‌های جهادی کهگیلویه و بویراحمد در دفاع و محرومیت‌زدایی درخشیدند

    یاسوج-فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: گروه‌های جهادی استان در کنار نقش‌آفرینی در عرصه دفاع، در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی و عمرانی نیز عملکرد درخشانی داشته‌اند.​ 

    به گزارش خبرنگار مهر، سردار مصطفی مثنوی صبح پنجشنبه در مراسم تجلیل از ۳۱۳ گروه جهادی و سفر امید بسیج سازندگی استان، با قدردانی از حضور جهادگران و مسئولان، اظهار کرد: گروه‌های جهادی استان در عرصه‌های مختلف دفاعی، خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی نقش‌آفرینی کرده‌اند.

    وی با اشاره به حضور جهادگران استان در جریان جنگ اخیر افزود: جمع حاضر نزدیک به ۱۸۰ شب در عرصه دفاع و خدمت‌رسانی حضور داشتند و گروه‌های جهادی کهگیلویه و بویراحمد در کنار رزمندگان، بخشی از نیازهای پشتیبانی و خدماتی جبهه را بر عهده گرفتند.

    فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: جهادگران استان در عرصه‌هایی همچون سنگرسازی، بهسازی و آماده‌سازی فضاهای دفاعی و حتی نگهبانی از مرزها حضور داشتند و با تشکیل یک تیپ جهادی، در این عرصه نیز عملکردی درخشان از خود به نمایش گذاشتند.

    سردار مثنوی با قدردانی از فرماندهان، رزمندگان و گروه‌های جهادی استان گفت: این گروه‌ها از شهرستان‌های مختلف استان در خطوط دفاعی آبادان و خرمشهر حضور پیدا کردند و تلاش‌های آنان مورد توجه فرماندهان و مسئولان قرار گرفت.

    وی همچنین از همراهی مسئولان استان در جریان جنگ اخیر تقدیر کرد و گفت: استاندار، امام جمعه یاسوج، شهرداران، بخشداران، فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی در کنار رزمندگان و جهادگران حضور پیدا کردند و با حمایت خود بخشی از سختی‌های این دوران را کاهش دادند.

    فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به نقش مجموعه‌های فرهنگی و مردمی در این ایام اظهار کرد: در مرکز استان بیش از ۱۵۰ موکب در برخی شب‌ها برپا شد و حضور ده‌ها هزار نفری مردم در صحنه، جلوه‌ای باشکوه از همدلی و انسجام اجتماعی را به نمایش گذاشت.

    سردار مثنوی افزود: جریان مردمی، دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی و مجموعه‌های خدمات‌رسان با همکاری یکدیگر، فضای خیابان را به صحنه‌ای باشکوه از حضور و همراهی مردم تبدیل کردند.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های بسیج سازندگی در حوزه محرومیت‌زدایی اشاره کرد و گفت: در پروژه‌های مختلف برای رفع محرومیت از استان، از ساخت مدرسه و جاده گرفته تا اجرای طرح‌های آبرسانی شرب و کشاورزی و احداث راه‌های بین مزارع، گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی نقش مؤثری داشته‌اند.

    فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در برخی از پروژه‌های کلان محرومیت‌زدایی، اعتبار طرح‌ها به بیش از هزار میلیارد تومان می‌رسد که اجرای آنها در فضای همدلی میان سپاه، دولت، گروه‌های مردمی و مجموعه بسیج سازندگی دنبال شده است.

    سردار مثنوی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی استان اعتماد بالایی به بسیج سازندگی دارند، گفت: بسیج سازندگی در همکاری با جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، آبخیزداری، نوسازی مدارس، کمیته امداد و سازمان بهزیستی در بخش‌های مختلف فعالیت می‌کند و تاکنون پاسخگوی این اعتماد بوده است.

    وی ادامه داد: پروژه‌های بزرگی در سطح استان تعریف شده که گزارش تفصیلی آنها در فرصت مناسب ارائه خواهد شد.

    فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در پایان با قدردانی از جهادگران و مجموعه بسیج سازندگی، خاطرنشان کرد: روحیه جهادی، کار شبانه‌روزی و حضور میدانی نیروهای بسیج سازندگی، زمینه اجرای بخش قابل توجهی از طرح‌های خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی در استان را فراهم کرده است.

      منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

    هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *