گزارش های رسانه ای حاکی از برگزاری تظاهرات گسترده در استان حسکه در اعتراض به ناامنی و وقوع درگیری با عناصر رژیم جولانی است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شفق نیوز، هزاران تن از مردم سوریه از مناطق مختلف استان حسکه در دومین جمعه پیاپی با برگزاری تظاهرات گسترده خواهان تحقق امنیت در این استان شدند.
همچنین شهر رقه و حومه آن شاهد برگزاری تظاهرات های مردمی در حمایت از ساکنان حسکه بوده است.
رسانه ها گزارش دادند که به سمت تعدادی از شهروندان سوری تیراندازی شده و از حرکت آنها به سمت مرکز شهر ممانعت به عمل آمده است.
روز گذشته شهر حسکه شاهد درگیری ها و تنش های امنیتی همزمان با برافراشتن پرچم این کشور در میدان السلام بود. همچنین گزارش شده که عناصر مسلح ناشناس در منطقه اقدام به تیراندازی کرده بودند.
المیادین نیز گزارش داد که یک تظاهرات در محله غویران حسکه برگزار شده است. عناصر امنیتی وابسته به رژیم جولانی نیز برای ممانعت از حرکت معترضان به سمت مناطق شمالی حسکه مستقر شده اند. این عناصر بعد از تلاش معترضان برای حرکت به سمت مناطق شمالی به سمت آنها گاز اشک آور شلیک کردند.
منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه
