وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که زیرساختهای انرژی مرتبط با نیروهای مسلح اوکراین را شب گذشته هدف قرار داده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، وزارت دفاع روسیه در بیانیهای اعلام کرد ارتش این کشور در حملهای گسترده در طول شب، زیرساختهای ارتباطی و انرژی مرتبط با نیروهای مسلح اوکراین را در شهر کییف و مناطق کییف و خارکف هدف قرار داد.
براساس این گزارش، این حمله با استفاده از تسلیحات دقیق مستقر در زمین و پهپادهای دوربرد انجام شده است. تأسیسات هدف قرارگرفته برای پشتیبانی از مجموعه صنایع نظامی و نیروهای مسلح اوکراین مورد استفاده قرار میگرفتند.
این حمله در شرایطی انجام شده است که «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا، ۱۱ اکتبر از توافق روسیه و اوکراین برای برقراری آتشبس در حوزه انرژی خبر داده بود؛ با این حال، گزارشهایی از ادامه حملات به زیرساختهای انرژی دو کشور منتشر شده است.
مسکو اعلام کرده است که حملاتش زیرساختهای مرتبط با توان نظامی اوکراین را هدف قرار میدهد. مقامهای اوکراینی، روسیه را به ادامه حملات به تأسیسات انرژی و مناطق مسکونی متهم کردهاند.
منبع: خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
هلدینگ کاسپین استانبول | خرید ملک در ترکیه | صرافی معتبر ایرانی در ترکیه | خرید و فروش طلا در ترکیه | مهاجرت به ترکیه | واردات و صادرات در ترکیه | نیازمندیهای ترکیه | اخبار ترکیه | اخبار جهانی | توریست ایران | خدمات توریستی در ایران | تورهای گردشگری ایران | هلدینگ اول | خدمات کاریابی و فریلنسری و شغل | مرجع اطلاعات ایران (همه چیز در ایران) | کیف پول و خدمات مالی و پرداخت یار | اخبار ایران | تابلو زنده قیمت ارز در ترکیه و استانبول | صرافی آنلاین ترکیه | قیمت طلا و نقره در ترکیه | سرمایه گذاری در ترکیه | جواهرات در ترکیه | نرخ لحظه ای ارزها در استانبول | قیمت دلار امروز در ترکیه | قیمت دلار استانبول امروز | قیمت لحظه ای دلار | اخبار روز ترکیه استانبول | اپلیکیشن ISTEX | اپلیکیشن قیمت لحظه ای دلار و یورو و لیر و ارزها در ترکیه
